BejelentésAutófóliázás a legolcsóbban ! Hétvégén is !
Minőségi olcsó fóliázás ! 1162 Bp. Szlovák út 104/B Telefonszámunk: 0630 9243168

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöljük a Bestfólia honlapján!

Garantáltan a legkedvezőbb ár, 20 éves tapasztalat. Több 25000 refrencia munka. Autófóliázás az üveg és kárpit bontás nélkül. 99% Uva-Uvb védelem!

Legálisan az első üvegfelületekre is!

A SkyFol NT 85-ös autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja. Egyre nagyobb lehetőség nyílik a szabályos autófóliázás terén. Az autósok többsége ki is használja az autófólia adta megoldásokat.

Cégünk rendelkezik a rendőrség által is használt fénymérő készülékkel, így bemérés alapján lehetőség nyílik a két első ablak hővédelmére!

 

Akár 61%-os hővédelem

A SkyFol HP Pro sorozat vastagabb fémrétegének köszönhetően erősen szűri az infravörös sugárzást, ezzel jobb hővédelmet biztosítva az iparban megszokott azonos szerkezetű fóliáknál. Ha Önnek a hővédelem az elsődleges szempont, de nem engedheti meg magának a SkyFol prémium NT és NT Pro sorozatait, akkor a HP Pro sorozat az ideális választás.

Akár 96%-os fényszűrés

Teljes nyugalom a hátsó üléseken és maximális belátásvédelem, ezt biztosítja a HP Pro 05 fólia. Gyermekei és utasai tökéletesen kilátnak az autóból, miközben őket nem látják kívülről, valamint nem zavarja őket a vakító nap. A HP Pro sorozat több sötétségben is elérhető, fényvédelemre már egy világosabb változat is megfelelő, de lehet a hátsó szélvédőt is kevésbé sötétíteni, hogy a jobb kiláthatóság biztosítva legyen.


Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek:


---Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében.

---Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel.
---Shark NT:A SkyFol Shark NT sorozat szinte a fóliagyártás csúcsa. Az egyik legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmaztatott színezés.

---Shark Hp-pro:Akár 61%-os hővédelem

A SkyFol HP Pro sorozat vastagabb fémrétegének köszönhetően erősen szűri az infravörös sugárzást,


Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik.Free CountersFree CountersFree CountersFree CountersFree CountersFree Counters


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!